Blog.

 

Scandinavische slaapkamer

Scandinavische slaapkamer

Slapen in een slaapkamer met tijdloze natuurlijke materialen die ruimte en rust uitstralen. Als dit je aanspreekt, kun je kiezen voor en slaapkamer in Scandinavische stijl. Lichte kleuren zijn de basis voor een Scandinavische slaapkamer. Maar om nu alle wanden gelijk spierwit te sauzen dat zou ik niet doen. Kies voor lichte frisse tinten zoals white Cloud van Mia Colore als basis. En combineer dit met lichte naturellen, pastels of juiste lichte blauw of groen tinten.

       

Kleur op de wand: White Cloud & Old Rose van Mia Colore Dekbedovertrek vtwonen collectie

 

Een Scandinavisch interieur is minimalistisch er staan niet te veel spullen in de kamer, en wat er staat is qua kleur palet ton sur ton, zodat het geheel een serene rust uitstraalt. Je kunt er voor kiezen om je bed zonder hoofdbord te plaatsen of om een hoofdbord te maken van MDF die je in dezelfde kleur saust als de wand.

   

Boxspring Cinderella Disire                                                     Ledikant Ruben 

 

Naturelle hout tinten zijn ook heel geschikt om in een Scandinavische slaapkamer te gebruiken. Voor je dekbedovertrek kies je ook voor naturel of een andere lichte tint gecombineerd met kussens en een plaid voor de finishing touch. Qua verlichting is riet heel mooi, dit is een natuurlijk materiaal in een naturelle tint, bij de lichte basis geeft dit een mooi accent.

Plaid Jaimie crème    HK living sierkussen  HK living hanglamp riet Light & Living sierkussen JaiBenieuwd om binnen te kijken bij …?

Bij Seine Wonen zijn we altijd zeer nauw betrokken bij de projecten van onze klanten. Groot of klein: we zijn altijd benieuwd naar het eindresultaat. Want wat is het toch altijd leuk om een compleet nieuw interieur bij iemand thuis te bewonderen. Kijk je met ons mee?

Binnen kijken bij…