Blog.

 

Kasten op maat?

Kasten op maat?

Lekker alles wegstoppen

Ideaal voor de troepverzamelaar, speelgoedverzamelaars, administratieverzamelaars, dvd-verzamelaars, oftewel alle verzamelaars op de wereld: een (semi) dichte wandkast. Zo’n kast die precies past, want op maat gemaakt, die mooi is, want jij zoekt ‘m uit en dus super praktisch is, want jij kan er álles in kwijt. Vaak zijn deze kasten of met een paar open stukken voor je waardevolle accessoires, of voor de favoriete accessoire van menig man: de televisie.

Opgeruimd staat netjes

Je hoeft je kleren echt niet op de brandstapel te gooien om ze weg te stoppen. We hebben daar gewoon mooie kasten voor. Een kast met schuifdeurkasten, maar ook (als je de ruimte hebt) de meest halleluja-achtige inloopkasten..

Happening en trending, de wasmachine kast

Je bijkeuken, of bij hok, is vaak wat rommelig. Naast je wasmachine, droger en extra koelkast is dat vaak een plek om even snel iets op te bergen wat je liever niet in je woonkamer hebt. Denk aan je winterspullen, of schoonmaakmiddelen. Gezien de ruimte vaak niet al te groot is, is een kast op maat ideaal voor die plek. Zeker als we daar de wasmachine en droger in meenemen.

Eigenlijk bestaan er naast al die kasten, nog véél meer kasten. Je kan ze zelf zo uniek maken als je wilt, wij tekenen het met liefde voor je uit! Maar ter inspiratie zijn deze kasten toch fantastisch.Benieuwd om binnen te kijken bij …?

Bij Seine Wonen zijn we altijd zeer nauw betrokken bij de projecten van onze klanten. Groot of klein: we zijn altijd benieuwd naar het eindresultaat. Want wat is het toch altijd leuk om een compleet nieuw interieur bij iemand thuis te bewonderen. Kijk je met ons mee?

Binnen kijken bij…