Over Seine.

We bieden een compleet assortiment meubels in veel verschillende stijlen, maar ook bedden, raam en vloerbekleding.

Wij zijn Seine.

Bij Seine vind je alles om van jouw huis een thuis te maken. Doordat er zoveel te kiezen is, kan het best moeilijk zijn om keuzes te maken. Wat past bij je bestaande interieur? Of wil je heel iets anders, maar weet je niet welke stijl bij jou past? Bij Seine Wonen hebben ze voor ieder wat wils. Wil je een lifestyle interieur? Geen probleem. Of ga je liever voor een modern interieur? Of misschien wel een combinatie van stijlen? Laat je bij Seine Wonen onderdompelen in de wereld van interieur door de adviseurs en in de verschillende stijlkamers.

Seine Wonen en Slapen

Al ruim 60 jaar dé specialist

Trends volgen elkaar steeds sneller op en wonen wordt steeds meer mode. Seine speelt daar actief op in met een prachtige showroom vol inspirerende woonideeën. Naast een actueel en gevarieerd assortiment biedt Seine ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken en kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een passend woonadvies. Lees hieronder alles over onze geschiedenis.

1957

1957

In 1957 begon Jannes Seine op 22-jarige leeftijd met een oude bestelwagen en een ventvergunning met de verkoop van potten en pannen.

1962

1962

Na twee jaar begon hij samen met zijn vrouw Janny een winkeltje in Balkbrug. In deze winkel werd alles op huishoudelijk gebied verkocht. Al snel begon het stel grotere plannen te maken en in 1962 werd de winkel van familie Kruisdijk in Heino overgenomen. Het assortiment bestond voornamelijk uit kleding voor het hele gezin, maar ook uit woningtextiel en kleine meubels. De voorkeur van Jannes ging al snel uit naar de woningtextiel en meubels.

1979

1979

Vele jaren was Seine Wonen gevestigd aan de Canadastraat in Heino, maar ze begonnen daar uit hun jasje te groeien en toen de mogelijkheid zich voordeed om een nieuw en veel groter pand te bouwen aan de Molenweg was de keuze snel gemaakt. In 1979 wordt een mooi nieuw pand geopend met voldoende ruimte.

1987

1987

Jacques Seine komt in 1987 in de zaak en neemt al snel de inkooptaken van zijn vader over, Jannes blijft nog wel zeer actief in de winkel. In 1993 neemt Jacques de winkel over.

1997

1997

In 1997 volgt een grote verbouwing die het winkeloppervlak met maar liefst 1500 m² vergroot.

2017

2017

In 2017 kreeg de buitenzijde van de woonwinkel een totaal andere uitstraling. Het uitgangspunt van de gevelmetamorfose was om binnen en buiten met elkaar te betrekken. Het resultaat is een prachtig ontwerp dat tegelijk chic, modern en eigentijds is.

 

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team van specialisten. Zij helpen je met het creëren van jouw droominterieur. Doen waar je goed in bent vinden wij belangrijk bij Seine Wonen & Slapen, daarom hebben al onze verkopers een eigen specialiteit. Ontdek wie het beste bij jou past.

Bekijk ons team
 

Onze koffie staat klaar!

Wij snappen als geen ander dat een bezoek aan onze showroom betekent dat je op je gemak wilt rondkijken. Even ontspannen in onze koffiecorner met een kopje verse koffie hoort daar natuurlijk ook bij!

Plan een bezoek

Volg ons op social media!