Blog.

 

Hotel chique in de slaapkamer

Hotel chique in de slaapkamer

Wil je in de slaapkamer dezelfde uitstraling als in een luxe hotelkamer?  Met deze tips creëer je een prachtige slaapkamer met een “hotel chique” touch. 

Wat vaak opvalt in mooie hotels, dat er grote luxe boxspring bedden staan. Ze zien er uit om gelijk lekker in te gaan liggen. De kleur en type bekleding van de box bepalen voor een groot deel de uitstraling. Voor de “hotel chique” sfeer kies je het best voor donkere rijke kleuren zoals emerald blauw, cognac of warm groen. Velours geeft gelijk een luxe uitstraling omdat het zacht aanvoelt en een prachtige subtiele glans heeft.

 

     

Boxspring Oakville uit de Hotel Chique serie.

Je kunt dit goed combineren met luxe materialen als messing koper of marmer voor bijvoorbeeld de nachtkastjes of de accessoires van je slaapkamer. 

Nachtkastje Clinic marmer anique brass BePureHome

 

Kies voor een behang met een luxe print of voor een mooie “oude meester” aan de muur. In fotobehang of bijvoorbeeld met een grote ixxi. 

     

IXXI De Heem Stilleven                         Fotobehang Wallpower Eiffinger

 

Maak je bed mooi op met een uni dekbedovertrek, en combineer dit met luxe kussentjes en plaids. 

Slaapkamer uit het archief 'binnenkijkers'bij famillie Bos.

Om het echt af te maken kies je voor mooie gordijnen met een subtiele glans. Royaal geplooid of met een mooie wave.  

     

Collectie gordijnen woninginrichting aan huis // Holland HaagBenieuwd om binnen te kijken bij …?

Bij Seine Wonen zijn we altijd zeer nauw betrokken bij de projecten van onze klanten. Groot of klein: we zijn altijd benieuwd naar het eindresultaat. Want wat is het toch altijd leuk om een compleet nieuw interieur bij iemand thuis te bewonderen. Kijk je met ons mee?

Binnen kijken bij…