Vadain.

Please dress your window well, thank you! 

Gordijnen voor jou

Met de gordijnen van Vadain voeg je warmte, luxe en een prachtige finishing touch toe aan jouw interieur. Of het nu voor de slaapkamer, woonkamer of keuken is: voor elke ruimte heeft vadain de juiste kleuren en stoffen die passen bij jouw stijl. 

Warm nest 

Er is nog meer dan ooit behoefte aan een veilig thuis, een warm nest waar je je kunt afsluiten van de alledaagse dingen. Waar je comfortabel kan zitten of liggen, waar je zelf bepaalt of je in verbinding staat of dat je letterlijk even ‘offline’ gaat. Een huis waar warme en naturelle kleuren de boventoon voeren, mooie natuurlijke stoffen, kleden op de vloer en de mooiste gordijnen voor de ramen. Een huis met een prettige akoestiek, een goede luchtcirculatie en een fijne geur.

Prettig in elke interieurstijl 

Vadain brengt elk voor- en najaar een veelzijdige collectie gordijnstoffen, geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Van deze prachtige stoffen maakt Vadain in hun eigen atelier de mooiste gordijnen en vouwgordijnen. Hou je van bruisende kleuren of juist meer van pastellen? Is je interieur landelijk of ga je voor design? Met ons uitgebreide assortiment kun je alle kanten op! 

Seine Wonen en Slapen

De toppers van Vadain

Zo ziet Vadain eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek