Studio Henk.

Een Nederlands meubelontwerpstudio, geïnspireerd door de dagelijkse momenten maakt Studio Henk meubels voor elke dag. 

Wie is Studio Henk?

De missie van Studio Henk is om tijdloze meubels te ontwerpen die je leven lang meegaan. Om de levensduur van de meubels te vergroten, werkt Studio Henk alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. De subtiele details laten het vakmanschap en de aandacht voor details zien waarmee de meubels zijn gemaakt. De gehele collectie wordt in Europa geproduceerd.

Bij Studio HENK geloven ze dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van producten die je elke dag weer kunt gebruiken. Daarom zijn de meubels van Studio Henk niet alleen mooi, maar ook functioneel. Alle meubels kunnen zelf samengesteld worden, zodat ze precies zijn wat je nodig hebt voor jouw dagelijks leven - zowel thuis als op kantoor. Kies uit een breed aanbod aan maten, afwerkingen, stoffen en kleuren en creëer een uniek meubelstuk.  De collectie bestaat uit alle typen meubels die je nodig hebt voor jouw interieur.

 

Seine Wonen en Slapen

De toppers van Studio Henk

per pagina

Zo ziet Studio Henk eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een afspraak