Saunaco.

Een modulair kastensysteem met slimme details en geometrische eenvoud. 

Innovatief modulair systeem

De strakke meubels van Saunaco zijn uniek door hun architecturale uiterlijk en modulaire karakter. De modules worden naar uw wens samengesteld om het perfecte designmeubel te creëren. Zo kunt u verschillende kasten als modules samenvoegen om een meubel te realiseren dat bij uw interieur en indeling past. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een lage, zwevende boekenkast tot een prachtige, minimalistische dressoir.

Naadloos in elk interieur 

Een modulaire, minimalistische collectie als CAS is tijdloos. Niet enkel is het ontwerp over 30 jaar nog steeds mooi, ook zorgt de hoogwaardige kwaliteit voor een lange levensduur. De kasten uit deze collectie hebben oneindig veel mogelijkheden qua indeling en persoonlijke afwerking, waardoor de kasten naadloos passen in elk interieur. 

Subtiel tv-meubel voor perfecte audio

Een modulair designmeubel dat uw soundsysteem perfect integreert? CAS AUDIO bevrijdt uw woonkamer van losse kabels en overbodige apparaten, met het krachtige ontwerp waarin uw audio-installatie echt tot zijn recht komt. Zo bent u verzekerd van een prachtig, minimalistisch meubel en een optimale ervaring voor audio en video.

Seine Wonen en Slapen
 

Zo ziet Saunaco eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek