Past Mooi.

Wij kletsen, schetsen, maken en plaatsen. Seine wonen doet het gewoon.

Even voorstellen

Pastmooi is onze eigen exclusieve maatwerk serie kasten. We hebben twee kastlijnen in de pastmooi collectie. Een hele strakke pastmooi fineer, en de stijlvolle pastmooi massief serie.In onze winkel staan van beide series verschillende kasten, maar... bijna alles is mogelijk. Samen met jou kiezen we de kast die past. Hangend, op pootjes, op plint &  in heel veel verschillende kleuren.

MIX & MATCH MET BLADEN EN ONDERSTELLEN

Een eetkamertafel moet niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi. Het moet passen in je interieur en bij je eigen stijl. Daarom is het zo fijn dat je bij ons zelf jouw eigen tafel samenstelt.

TAFEL OP MAAT: 

We beginnen bij de basis van de vorm van de tafel, namelijk rechthoekig, rond of ovaal. Je hebt keuze uit een afgeschuind of recht blad. Vervolgens komen we bij de dikte van het blad en de uitgebreide mogelijkheden van de tafelonderstellen. Wil je een robuust onderstel of juist wat fijner, opvallend of liever eenvoudig. Je kunt natuurlijk zelf de maatvoering, afwerking en kleur kiezen. Wij snappen dat een tafel op maat maken de nodige vragen met zich meebrengt. De adviseurs van Seine Wonen | Slapen helpen je daarom graag verder!

KASTEN OP MAAT:
Naast tafels zijn kasten ook in alle maten leverbaar. Geef ons de maten en de wensen door, bijv. een drank, chips en of tv kast en wij gaan je verrassen met de mogelijkheden. De kast wordt naar wens uitgetekend en prijs opgevraagd. Mocht het naar wens zijn dan wordt deze kast ‘exclusief’ voor je gemaakt.

WERKPLEK OP MAAT: 

Het thuiswerken is het gewone normaal, dus wat is er fijner als wij je eigen werkplek kunnen maken. Moet het een eettafel op bureau hoogte zijn of met makkelijke opbergruimte zodat je makkelijk de tafel kunt leegmaken als de maagjes gevuld moeten worden.

Of wil je echt een slaapkamer als kantoor omtoveren dan ben je met Past Mooi van Seine wonen aan het juiste adres.

Wij kletsen, schetsen, maken en plaatsen. Seine wonen doet het gewoon.

Seine Wonen en Slapen
 

Zo ziet Past Mooi eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek