NL Woont.

Beleef interieurs vol variatie.

Even voorstellen

Welkom in de wereld van NLwoont! Haal je hart op aan stylingtips in onze folders, laat je inspireren door de stijlstudio's en maak je plannen concreet met onze interieuradviseurs. Kies voor mooie kwaliteit én prijs met onze verfrissende interieurcollecties voor de inrichting van je woon- en eetkamer. NLwoont, sinds 2020.

Zo woont Nederland

Omdat smaken verschillen, is er NLwoont. Een gevarieerde collectie meubels en accessoires voor modern en eigentijds wonen. Alle interieuritems sluiten aan bij diverse populaire woonstijlen, maar zijn net zo actueel als tijdloos. Met NLwoont laat jij trends in je inrichting terugkomen zonder dat er om de haverklap een update van je huis nodig is. Want wij weten: zo woont Nederland. Kom je inspiratie opdoen in de stijlstudio's van NLwoont?

Prettig in elke prijsklasse

De NLwoont-collecties bestaan uit meubels en accessoires in verschillende prijsklassen. Zo kun je precies selecteren wat bij jou past. Voor welk interieuritem je ook gaat, één ding staat vast: kies je voor NLwoont, dan kies je voor items die mooi zijn qua kwaliteit én prijs.

Seine Wonen en Slapen

De toppers van NL Woont

Zo ziet NL Woont eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een afspraak