Interliving Slapen

Interliving is Made for you!

Interliving geeft vorm aan dromen. 

Een meubel is veel meer dan een ontwerp alleen. Het moet u raken, bij u passen en uw persoonlijkheid uitstralen. Bij Interliving creëren we samen met u een meubel, naar uw wensen, dat bij u past en waar u elke dag weer opnieuw blij van wordt. Door de vele opties in ligcomfort, stoffen, materialen, kleuren, maatvoering en afwerking creëren we samen met u een slaapkamer met een individueel karakter. Pas dan ontstaat er een persoonlijke ambiance waar u tot rust kunt komen, waar u kunt ontspannen en bovenal heerlijk kunt slapen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw eigen stijl in uw slaapkamer aan te brengen.

De collectie van Interliving is elegant vormgegeven en heeft een tijdloze uitstraling mét allure. Wij ontwikkelen designmeubelen die eigentijds zijn. Door mooie details en de mogelijkheid het meubelstuk te personaliseren, voegt u met onze slapencollectie een beetje eigenzinnigheid toe aan uw slaapkamer.

Wij gaan voor kwaliteit.

Bij de eerste aanraking of bij de eerste ligmoment is het al duidelijk: wij gaan voor kwaliteit! Exclusief ontworpen bedden, de meest comfortabele ligsystemen, mooie stoffen en leersoorten in nauwkeurig geselecteerde kleuren, prachtige houtsoorten, de beste opbergmogelijkheden in kledingkasten, hoogwaardige materialen en -afwerking. De meubels worden speciaal voor u vervaardigd conform onze hoge kwaliteitsstandaarden, waardoor u er ook nog eens heel lang van kunt blijven genieten. Voor jarenlang plezier is naast kwaliteit ook uw comfort onmiskenbaar belangrijk. Bij het ontwerp en de materiaalkeuze van onze meubels is uw comfort ons uitgangspunt. 

Een nieuw bed, kledingkast of een compleet nieuwe slaapkamer koopt u niet elke dag. Bovendien moet er vaak rekening gehouden worden met bijzonderheden van de ruimte, bestaande meubelen, materialen of kleuren. Daarom helpen wij u met persoonlijk en deskundig advies. Onze adviseurs begeleiden u door de collectie, tonen u de mogelijkheden en maken een ontwerp op maat. Zo komt u samen met onze adviseurs tot een inrichting, die bij u past.

5 jaar garantie.

Elk meubel wordt met de grootste zorg en volgens hoge kwaliteitstandaarden gemaakt. Deze kwaliteitstandaarden draaien vooral om de duurzaamheid en productkwaliteit en worden getest volgens de DIN- en RAL-kwaliteitsrichtlijnen van de Deutsche Gütegemeinschaft Möbel.

Tegelijkertijd kunt u van ons een vriendelijke prijs én een garantie van 5 jaar verwachten.

Bekijk het lookbook
Seine Wonen en Slapen

De toppers van Interliving Slapen

Zo ziet Interliving Slapen eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek