Flevo Boxsprings.

Flevo boxspring Lelystad

Boxspring Flevo Design comfort Lelystand Elektrisch van NLslaapt is een boxspring in Scandinavisch comfort; een boxspring, gestoffeerde matras en oplegmatras, helemaal compleet! Het hoofdbord Yukon is speciaal ontworpen voor deze boxspring met een extra solide constructie. Het totale pakket van boxspring, matras en oplegmatras biedt u een ontspannen ligcomfort en uitstekende ondersteuning. Daarbij is de boxspring Lelystad optimaal geventileerd en biedt een aangenaam koel en fris slaapklimaat. De boxspring Flevo Design comfort Lelystad Elektrisch in compleet uitgerust met Hoofdbord Yukon, pocketvering boxspring elektrisch verstelbaar in stof Cape Grey, meegestoffeerde 5 zone 280 per m2 pocketvering matrassen Bronze en een comfortabele split-oplegmatras koudschuim Saffier, inclusief potenset Cindy 18 cm smoked.

Flevo boxspring Zeewolde 

Boxspring Flevo Design Zeewolde vlak van NLslaapt is een boxspring in Scandinavisch comfort; een boxspring, gestoffeerde matras en oplegmatras, helemaal compleet! Het hoofdbord is speciaal ontworpen voor deze boxspring met een extra solide constructie. Het totale pakket van boxspring, matras en oplegmatras biedt u een ontspannen ligcomfort en uitstekende ondersteuning. Daarbij is de boxspring Flevo Design Zeewolde optimaal geventileerd en biedt een aangenaam koel en fris slaapklimaat. De boxspring Zeewolde heeft een 7 zone pocketveringmatrassen en is compleet met Hoofdbord Zeewolde, pocketvering boxspring in stof Adore Copper, potenset Bond 6 cm smoked, meegestoffeerde 5 zone 280 per m2 pocketvering matrassen Bronze en een comfortabele splitoplegmatras koudschuim Saffier.

Seine Wonen en Slapen

Flevo boxspring Almere

Boxspring Flevo Design comfort Almere Elektrisch van NLslaapt is een boxspring in Scandinavisch comfort; een boxspring, gestoffeerde matras en oplegmatras, helemaal compleet! Het hoofdbord Almere is speciaal ontworpen voor deze boxspring met een extra solide constructie. Het totale pakket van boxspring, matras en oplegmatras biedt u een ontspannen ligcomfort en uitstekende ondersteuning. Daarbij is de boxspring Flevo Design comfort Almere optimaal geventileerd en biedt een aangenaam koel en fris slaapklimaat. De boxspring Flevo Design comfort Almere is helemaal compleet: Hoofdbord Almere, pocketvering boxsprings in stof Cape Mustard, meegestoffeerde 7 zone 280 per m2 pocketveringmatrassen Bronze, comfortabele oplegmatras koudschuim Saffier en potenset Amore 15 cm zwart.

De toppers van Flevo.

Zo ziet Flevo eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek