Express kasten.

 

Kledingkast Sevilla 

Schuifdeurkast Sevilla is bijzonder mooi, praktisch en schitterend afgewerkt, absolute topkwaliteit. De Sevilla kast biedt u alle mogelijkheden om uw kleding kreukvrij op te hangen en overzichtelijk kleding en textiel op te bergen. Een prachtige kast, zeer solide met soepel lopende deuren en bijzonder fraai afgewerkt, van ongekend hoge kwaliteitsklasse. De schuifdeuren (ook wel zweefdeuren genoemd) zijn voorzien van het allerbeste schuifsysteem, duurzaam, betrouwbaar en altijd soepel zwevend. De metalen geleiderails zijn zeer solide geconstrueerd om de schuifdeuren op soepele wijze te openen en sluiten

Kledingkast Swift 

Schuifdeurkast Swift is van absolute topkwaliteit. Deze kast heeft veel extra opties waardoor u de kast helemaal kunt aanpassen aan uw eigen wensen en voorkeuren. Deze bijzonder mooie en goed afgewerkte kast ziet er niet alleen prachtig uit, maar de Swift is ook nog eens heel praktisch. Zo is er genoeg ruimte om uw kleding kreukvrij op te hangen en structuur te houden in je kast door middel van verschillende legplanken. De schuifdeuren (ook wel zweefdeuren genoemd) zijn voorzien van het allerbeste schuifsysteem, duurzaam, betrouwbaar en altijd soepel zwevend. De metalen geleiderails zijn zeer solide geconstrueerd om de schuifdeuren op soepele wijze te openen en sluiten.

Schuifdeurkast Swift is leverbaar in 3 verschillende breedtes (150cm, 200cm, 250cm), is 216 cm hoog en 69 cm diep. Kast Swift is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk poolwit, basaltgrijs en eiken jackson. Ook is er de extra optie om te kiezen voor een spiegel of glansglas deur.

Seine Wonen en Slapen

De toppers van Express

Zo ziet Express eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek