Concept Me.

Het mooiste privébezit ter wereld, je slaapkamer. 

Even voorstellen

Er waren nog nooit zoveel mogelijkheden om je eigen leven zo precies volgens de eigen ideeën in te richten. Dus waarom niet ook de slaapkamer? Dat is precies de reden van het slaapkamerprogramma Concept Me. 

Het is voor ons duidelijk dat niemand hetzelfde is als een ander. Er is geen goede of slechte smaak - er zijn alleen maar oneindig veel verschillende smaken. En dan is er nog je eigen smaak, mogelijk is dat zelfs de belangrijkste. Met Concept Me willen we je de mogelijkheden geven om zo dicht mogelijk bij je ideeën over een perfect huis te komen. Naast de smaak moet je echter ook rekening houden met de huidige leefomstandigheden. Voor een jonge familie zijn hele andere ideeën over de inrichting van belang dan voor het huishouden van een single. 

Concept Me biedt bijna net zovveel mogelijkheden als er mensen zijn. De stijl van de inrichting, van modern tot natuurlijk, in verschillende afmetingen en naar wens uit te breiden. Combineer gewoon precies wat jij leuk vindt. 

Seine Wonen en Slapen

De toppers van Concept Me

Zo ziet Concept Me eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek