Seine Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Binnenkijken bij de familie Nijland.

Bij deze hele grote twee onder een kap woning hebben we het hele interieur mogen verzorgen.

Het resultaat

Een verassend mooi familiehuis.

Bij dit gezin met jonge kinderen en huisdieren hebben we gekozen voor een mooie visgraat PVC vloer als basis. De bank Patrick in combileer heeft genoeg ruimte om met het hele gezin languit op de bank te kunnen liggen. De kasten zijn op maat gemaakt door onze meubelmaker in massief eiken op een wit metalen frame. De eetkamerstoelen zijn van HK living, Studio Henk en Hartman. De mooie grote lamp boven de eettafel is van HK living.  De prachtige metalen schuifdeuren van Seine verdelen het huis in twee mooie ruimtes. Wanden zijn allemaal gesausd met mia colore krijtverf in de kleuren rosa forte en white cloud.

Aan de voorzijde is gekozen voor een aluminium jaloezie van Luxaflex met ladderband. Aan de achterzijde in between Fresno in de kleur Linen 17 over de hele breedte geconfectioneerd met een mooie waveplooi.

Seine Wonen en Slapen

Lilian Seine 

Interieur adviseur

Dat praktisch en mooi heel goed samengaan bewijst deze woning.

Plan een afspraak met Lilian

Voor en na

Toen we dit huis kochten was de indeling heel anders, door een paar wanden te verplaatsen is het een prachtig ruime woning geworden.

Seine Wonen en SlapenSeine Wonen en Slapen

De reactie

Het is veel mooier als we durfden dromen. We met Lilian besproken wat onze wensen waren, en het resultaat is echt prachtig. Door de styling ook aan Seine over te laten is het huis gelijk af.