Seine Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

De woning van familie Elsman.  Een lichte frisse woning. 

Binnenkijken bij de familie Elsman.

Bij deze uitgebouwde ruime twee onder een kap woning, hebben we het hele interieur mogen verzorgen.

Het resultaat

Is een prachtige lichte woning met een Scandinavische uitstraling. We hebben een prachtige visgraat pvc vloer geadviseerd uit de woninginrichting aan huis collectie. De raambekleding bestaat uit een 50 mm houten jaloezie van Luxaflex met een smalle ladderband, deze is gecombineerd met een inbetween Chicago in de kleur 45 van de woninginrichting aan huis collectie. De strakke hoekbank Pirlo en de fauteuil Thirza zijn van de collectie van Dykk.     

Het TV meubel is van Adatto, deze is in bijna elke maat en in meer dan 20 lak en houtkleuren leverbaar.  

Ook de mooie metalen deuren zijn uit de collectie van Seine wonen.

Voor de eethoek hebben we gekozen voor Studio Henk een grote ronde eettafel met 6 stoelen model Ode in 3 verschillende soorten bekleding. De wanden zijn allemaal geschilderd in krijtverf in de kleur white cloud van Mia colore. Verlichting van HK living en its about Romi.

De styling versterkt het frisse karakter van de woning. 

Seine Wonen en Slapen

Isa Seine 

Interieur adviseur

Dit jonge stel was op zoek naar een compleet interieur, samen hebben we gekozen voor deze stijl en sfeer, de kleuren komen in het hele huis terug.

Plan een afspraak met Lilian

Voor en na

Toen we dit huis kochten, lag er overal tapijt en werd er weinig met kleur gedaan. Ondanks dat het tapijt vrij nieuw was hebben we toch gekozen voor PVC met vloerverwarming beneden en Vinyl met een betonlook boven.

Seine Wonen en Slapen Seine Wonen en Slapen

De reactie

De familie Elsman vindt het resultaat prachtig, alles is goed op elkaar afgestemd en toch zijn er ook wat verassende keuzes gemaakt, zoals bijvoorbeeld de bekleding op de trap en overloop.

We hadden dit waarschijnlijk zelf niet durven kiezen, maar we zijn er heel blij mee.