Seine Wonen en Slapen

Binnenkijken bij...

Binnenkijken bij familie Ellenbroek uit Heino. 

Deze tussen doorzon woning werd door ons voorzien van een nieuw interieur.

Het resultaat

Is een verassend ruim huis, met een strak maar toch warm interieur. De bestaande PVC vloer en strakke witte keuken waren de basis voor de rest is alles aangepakt.

Er is gekozen voor de strakke bank en grote hocker model Fresh van Dykk, Wandmeubel Intense in een donkere vergrijsd bruine tint. Het vloerkleed komt uit de collectie van Brinker Carpets. 

De compacte ronde eettafel met een praktisch formica blad is van Studio Henk, gecombineerd met stoelen Barth uit de Dykk collectie.

De wand is geverfd in een mooie warme kleur.  Achter de bank is gekozen voor een behang met een subtiel goudkleurig strak motief. De gordijnen Loren in de kleur Rock zijn van onze woninginrichting aan huis collectie. Voor een strakkere uitstraling is gekozen voor een enkele retourplooi. 

In de hal zijn alle wanden behangen met een prachtig goudkleurig hexagoon motief uit de dimension collectie van Edward van Vliet.

Seine Wonen en Slapen

Wouter Bos

Interieur adviseur

Door niet te veel meubels te plaatsen, oogt deze woning heel ruim. De keuze om de lange wand in deze kleur te sausen zorgt dat de neutrale basis qua meubels een warme uitstraling krijgt. Het voordeel hiervan is dat ze op den duur met dezelfde meubels en een andere kleur op de wand een totaal andere kamer kunnen krijgen.

Plan een afspraak met Jessica

Voor en na

Voor ons woonde er een jong gezin in deze woning, omdat wij met z’n tweeën zijn, konden we kiezen voor minder meubels zodat het huis veel ruimer oogt.

Seine Wonen en Slapen Seine Wonen en Slapen

De reactie

We zijn heel blij met het resultaat, Wouter heeft goed aangevoeld wat onze wensen zijn en dat vertaald naar ons interieur. Wij hadden waarschijnlijk zelf nooit gekozen voor deze kleur op de wand maar we vinden het prachtig.