BePureHome.

Stoer, puur en basic met een design -twist.

Even voorstellen

De combinatie van verschillende materialen en unieke prints maakt BePureHome authentiek. De collectie is zowel stoer en robuust als elegant en chic te noemen. De items geven je interieur karakter. 

BePureHome is een merk van eigen bodem. We kenmerken ons door eenvoudige, maar luxe en stoere designs. De collectie van BePureHome bestaat uit unieke kasten, stoelen, banken en nog veel meer stoere woonitems. De collectie is een combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid en focust echt op het authentieke randje. De designers laten zich inspireren door verschillende trends maar vertalen deze altijd naar unieke items in BePureHome- stijl. 

De producten worden niet alleen gemaakt in het verre Oosten, maar ook een groot deel van de collectie wordt in de Nederlandse fabriek, de Eekhoorn Dutch Furniture geproduceerd. Dichtbij huis met een oog op kwaliteit en snelle levering. Ontdek BePureHome! 

Seine Wonen en Slapen

De toppers van BePureHome. 

Zo ziet BePureHome eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek