Allure kasten op maat.

Vollop opbergruimte met jouw unieke kast.

Even voorstellen

Of je nu een kast zoekt voor in je slaapkamer voor al je kleding en schoenen of juist een kast voor in de bijkeuken, om de wasmachine en de voorraad soep en pasta op te bergen. Dan hebben wij altijd de ideale kast voor jou. Het maakt niet uit of jouw woning hoge of lage plafonds heeft.

De indeling. 

Ook de indeling is maatwerk. Jouw wensen staan centraal wanneer het gaat om de indeling van je kast op maat. Want het is belangrijk dat je maximaal gebruik kan maken van alle kastruimte die je hebt. Welke punten zijn belangrijk als het over de indeling van je kledingkast gaat? Denk aan: veel legplanken, extra hangmogelijkheden voor jouw lange jurken óf ga je voor meerdere lades? Alles is mogelijk! 

Wasmachinekast op maat 

Een wasmachine kast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te bukken om de was in of uit de machine te doen. Daarnaast heb je in de laden onder de machines voldoende opbergruimte voor wasmiddelen.

Tussen de laden en de machines kan ook nog een handige uittrekplank worden gemonteerd, waarop je de wasmand kan plaatsen of een wasje kan opvouwen. De onderkast kan eventueel ook voorzien worden van een draaideur. 

Seine Wonen en Slapen

De toppers van Allure. 

Zo ziet Allure eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een bezoek