Adatto.

Liefde voor het vak. 

 

Even voorstellen

Adatto is van origine een Belgisch merk. Dankzij een eigen ontwerpafdeling en een modern uitgerust meubelatelier worden mooie, tijdloze meubelen van hoogstaande kwaliteit vervaardigd tegen een betaalbare prijs. 

De Adatto kasten meubelen worden geheel in eigen atelier vervaardigd en dit door middel van een gezonde mix van moderne machines en puur vakmanschap. Het afwerken van de panelen in houtfineer en (hoogglans)lak vraagt veel handwerk om tot een mooi eindresultaat te komen. Talrijke bewerkingen zoals het maken van verstekverbindingen, het afstellen van beslag, het afmonteren van de meubelen worden verzekerd door de vakkundige hand van een meubelmaker. Voor het monteren van de meubelen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig meubelbeslag alsook geruisloze ladegeleiders en zachtsluitende scharnieren. De kasten worden voorzien van een dikke rugwand en een stevige sokkel wat een garantie biedt voor een solide constructie.

Seine Wonen en Slapen
 

Zo ziet Adatto eruit in huis

 

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Onze interieur adviseurs helpen je graag met een passend advies. Kom gerust langs om inspiratie op te doen. Wij staan klaar voor interieur, stijl of kleuradvies.
Plan een afspraak