Vinyl vloer

Koop een vinyl vloer bij Seine Wonen in de regio Zwolle, Deventer en Ommen

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Inmeten ter plaatse
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Volkomen voor jou op maat gemaakt
  • Schone oplevering

"Onze collecties bestaan uit verscheidene kleuren, dessins en structuren. We adviseren je daarom om langs te komen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Alleen zo maak jij de beste keuze!" 

Vinyl vloer als blikvanger

Stil, zacht en verend, is een vloer van vinyl in je huis. Vinyl wordt al vele jaren verkocht, maar de kwaliteit is enorm verbeterd. Je hebt de keus uit verschillende dessins en kleuren, zodat je van je vloer een ware blikvanger kunt maken.

In onze showroom hebben wij nog altijd het vertrouwde product vinyl in ons assortiment. Rolbrede vinyl, zoals marmoleum is een erg gewild product én een product dat in een bedrijfspand of woning enorm tot zijn recht komt.

Zo geniet je elke dag opnieuw van een geluidloze en zeer onderhoudsvriendelijke vloer!

Wil je meer informatie? Kom eens langs in onze showroom. We helpen je graag!

We zetten de voordelen van vinyl op een rij

Vinyl is relatief goedkoop, zacht en warm aan de voeten, duurzaam, vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer) en supergemakkelijk in onderhoud.  Deze vloerbedekking is leverbaar in verschillende dessins en structuren zoals geweven structuren en natuurgetrouwe houtprints.

Mits verlijmd op de ondervloer vermindert vinyl contactgeluiden beduidend, erg handig als je in een appartement woont of kinderen hebt.

Vinyl versus linoleum en laminaat

De uitstraling van vinyl is ongeveer gelijk aan laminaat met als voordeel de demping van het geluid.

Vergeleken met linoleum moet worden gezegd dat een vloer van vinyl het maximaal twintig jaar volhoudt, terwijl een linoleumvloer gemakkelijk 25 tot 30 jaar blijft liggen.

Daar staat dan wel weer tegenover dat vinyl gemiddeld veel goedkoper is dan linoleum.

Vinyl geschikt voor scholen en kantoren

In het bedrijfsleven wordt bij de keuze van vinyl rekening gehouden met de brand- en kwaliteitsnormen.

Wanneer je keuze valt voor vinyl op banen, kunnen wij na het leggen de naden aflassen en langs de randen afkitten. Ook adviseren wij altijd om de basisvloer te egaliseren.

Voor meer informatie over vinyl kun je een afspraak maken bij ons. Of komt gerust eens langs in onze showroom. We vertellen je er graag meer over.

Novilon vloer

Novilon is een merknaam van Forbo en zowel in PVC stroken en tegels als in kamerbreed vinyl te verkrijgen.

Een Novilon vloer heeft een Diamond Seal, een laag die beschermt tegen slijtage en krassen en zorgt voor een natuurlijke en matte uitstraling. Hiermee onderscheidt een Novilon vloer zich van andere vinylvloeren.

Of je nu houdt van een robuuste en een wat doorleefde uitstraling, van verfijningen en elegantie, van eigentijds en strak of van speels en eigenzinnig:

Novilon heeft het allemaal!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.