PVC vloeren

Koop je PVC vloer op maat in de regio Zwolle, Deventer en Ommen

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Inmeten ter plaatsen
  • Volkomen voor jou op maat gemaakt
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Schone oplevering

"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, dessins en structuren. We adviseren je daarom om langs te komen in onze winkel in Heino. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Alleen zo maak jij de beste keuze!" 

PVC: een aanhoudende trend

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen. Daarom ontbreken de PVC stroken niet in onze showroom.

Wij hebben kwalitatief hoogstaande vloeren voor particulieren. Maar PVC is ook prima toe te passen in restaurants, openbare ruimtes, showrooms en kantines. Ontdek de onbeperkte mogelijkheden én voordelen van een PVC vloer.

Kom gerust eens langs in de showroom in Heino voor meer informatie.

Verscheidende PVC vloeren

PVC stroken en tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en houtdessins. Dankzij de natuurgetrouwe structuur is een PVC-vloer (bijna) niet van echt te onderscheiden. Voordeel: elke tegel of strook is nagenoeg uniek. Hierdoor krijg je een geweldige vloer zonder zichtbare herhaling.

Nieuwsgierig geworden en wil je zelf een PVC vloer zien en voelen?

In onze showroom vind je een uitgebreide collectie. Kies je voor PVC vloeren, dan kies je voor een vloer die levenslang meegaat.

Een PVC vloer is ook toepasbaar voor badkamer en keuken

Een PVC stroken vloer is een geweldige combinatie van de uitstraling van hout met de voordelen van kunststof. Deze vloer is ook te gebruiken in natte ruimtes als badkamer, toilet en keuken omdat PVC een kunststofmateriaal is en een volledige dichte structuur is. 

Loop eens binnen in de winkel voor meer informatie over de voordelen van PVC.

Een PVC vloer prima te combineren met vloerverwarming

Een PVC vloer kun je combineren met vloerverwarming. PVC haalt een optimaal rendement uit jouw vloerkoeling en vloerverwarming. Bovendien kan je de vloer probleemloos laten plaatsen in een appartement zonder hinderlijke contactgeluiden te veroorzaken.

Voor nu en in de toekomst: een PVC vloer de juiste keuze!

Een PVC-vloer leg je met vakmanschap

Voor het leggen van een PVC vloer is vakmanschap vereist. Wij hebben vakkundige en ervaren specialisten in huis om de PVC vloer deskundig in jouw bedrijfspand of woning te plaatsen. Van groot belang om de vloer mooi aan te brengen, is een strakke ondervloer. 

Wij zorgen voor een egalisatielaag of een MDF ondervloer. Bij egaliseren kan de vloer meestal na 48 uur (wanneer de egaline droog is) worden geschuurd, waarna het PVC wordt verlijmd op de egalisatielaag.

Bij een PVC met drager of een MDF ondervloer is dit zelfs dezelfde dag al mogelijk. Om je zo snel mogelijk te kunnen laten genieten van jouw fantastische nieuwe vloer, werken onze medewerkers snel en vakkundig.

Neem contact op voor meer informatie of kom langs in onze showroom. Dan showen we je gelijk onze uitgebreide collectie.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.