Seine Wonen is dé vloerenspecialist

Koop je vloer in de regio Zwolle, Deventer en Ommen

Houten vloeren, PVC, tapijt, vinyl, linoleum en laminaat, bij ons heb je een ruime keuze aan vloeren. Het maken van de goede keuze is niet altijd makkelijk. Welke vloer past het beste bij jou? Hoe wil je de vloer onderhouden en wat is je stijl. Bij Seine Wonen helpen we je graag op het gebied van vloeren. Kom naar onze showroom voor advies.

Een comfortabele parketvloer

Bij ons vind je een uitgebreide collectie parketvloeren. Om samen met jou de juiste parketvloer te kiezen, nemen onze specialisten graag de tijd.

Ook geven we je graag advies over de verzorging, het gebruik en de verschillende mogelijkheden om de vloer te leggen.  

"LAAT JE INSPIREREN IN ONZE SHOWROOM EN ONTDEK DE COLLECTIE MET DIVERSE STIJLEN!"

De pluspunten van laminaat op een rij

De noesten en nerven die je in een echte houten vloer mag verwachten, zie je ook bij kliklaminaat en laminaat. Het leggen van een laminaatvloer is ook een stuk eenvoudiger geworden en kliklaminaat is zelfs makkelijk mee te verhuizen naar een nieuwe woning.

Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Door sterk verbeterde productie- en fototechnieken kan je kiezen uit de meest levensechte laminaatvloeren met een natuurlijke uitstraling.

Eindeloze mogelijkheden met PVC stroken

Met een PVC vloer ontdek je de eindeloze mogelijkheden én voordelen. Een PVC vloer is een kwalitatief hoogstaande vloer voor particulieren. Maar ook perfect toe te passen voor restaurants, showrooms, kantines en openbare ruimtes. Seine Wonen is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op woongebied en ook de PVC stroken ontbreken niet in onze showroom in Heino

Linoleum & Marmoleum

Linoleum en Marmoleum zijn de meest duurzame vloeren ooit gemaakt.

Beide worden volledig gemaakt uit duurzame grondstoffen en zijn biologisch afbreekbaar. Een linoleum vloer is daarnaast ook nog eens onderhoudsvriendelijk, praktisch en supermakkelijk schoon te houden. De vloeren zijn zeer slijtvast en kunnen tegen een stootje.

Tevens is het de perfecte vloer voor vloerverwarming en ook nog eens een zeer stille vloer.

De vele voordelen van vinyl

Vinyl is relatief goedkoop, zacht en warm aan de voeten, duurzaam, vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer), supermakkelijk in onderhoud en leverbaar in diverse dessins en structuren zoals geweven structuren en natuurgetrouwe houtprints.

Mits verlijmd op de ondervloer reduceert vinyl contactgeluiden enorm, erg handig als je kinderen hebt of in een appartement woont.

Geef sfeer aan jouw interieur met tapijt

Met tapijt kun je zeer eenvoudig sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van klassiek, modern, industrieel of liever gaat voor basic, er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl en interieur. 

De keuze in materialen,  kleuren en dessins is namelijk zeer groot. Tapijt is verkrijgbaar in enorm veel materialen, kleuren en dessins.

Daarom past tapijt van Seine Wonen altijd bij jouw woonstijl!

Houten vloeren

Je hebt een keuze gemaakt, het wordt een houten vloer. Maar er is nog veel meer te kiezen. De kleur, de grootte van de nerf, het houtsoort, en de matheid van vloer. Dit zijn allemaal elementen die bepalend zijn voor de sfeer.

Seine Wonen is dé specialist in het leggen van houten vloeren. In onze showroom laten wij jou dan ook graag onze uitgebreide collectie zien.

Entreematten

De hoeveelheid vocht en vuil wordt tot het minimum beperkt bij het plaatsen van een kwalitatief goede entreemat. Een entreemat voorkomt ook de dagelijkse ongelukjes als het uitglijden op een vochtige vloer en het vermindert de kosten in onderhoud van slijtage- of schoonmaakkosten aan jouw vloer.

De puntjes op de "i" bij jouw vloer

Met een fraaie plint zet je de puntjes op de 'i'! Plinten zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan aluminium plinten, hardhouten plinten tot vochtwerende MDF plinten.

Ook kan je kiezen uit diverse hoogtes. Wat bij jou thuis het best tot zijn recht komt is geheel afhankelijk van jouw woonstijl en de bestaande situatie. In een huis met een hoog plafond kan je prima een hoge plint plaatsen.

Egaliseren blijft een vak apart

Het egaliseren van een vloer blijft een vak apart. Met voldoende kennis en de juiste materialen is het voor de doorgewinterde doe-het-zelver zelf te doen, maar ons advies is altijd om het aan een van onze vakmensen over te laten. Met hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe zij jouw vloer strak moeten uitvlakken.

Wij egaliseren gipsvloeren (anhydriet), zand cement vloeren (betonvloer) en houten vloeren om deze ten slotte af te werken met de gewenste afwerking. Vanzelfsprekend gebeurt dit altijd in overleg en met garantie van onze fabrikanten. Vooraf verwijderen wij ook de ondervloer.

Een aangenaam vloerkleed

Breek de vloer met een trendy vloerkleed. Een karpet kan als een verfrissende eye-catcher functioneren in je woonkamer.

Je kunt bijvoorbeel een vloerkleed onderdeel van je zithoek maken: dan heb je ook geen harde en koude vloer onder je voeten. Heb je liever een zacht hoogpolig vloerkleed, of past een vintage vloerkleed veel beter in je interieur? Wij kunnen je veel over vloerkleden vertellen.

De grote merken van Seine Wonen

Bij Seine Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.