• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Eigen monteurs & stoffeerders

Update: 24 maart 2020 15:12 uur

Vooralsnog blijven wij geopend. De openingstijden blijven ongewijzigd.

Wij hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om u goed te kunnen helpen in onze winkel. U bent van harte welkom voor een interieuradvies op gepaste afstand mits u uiteraard in goede gezondheid bent.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? U mag ons altijd mailen met uw interieurvragen, wij zullen deze met liefde beantwoorden.

Wij blijven nog steeds bezorgen bij ons klanten, hou er rekening mee om 1,5 mtr afstand te houden van onze monteur óf ga even in een andere ruimte staan.

Helaas lopen leveringen op dit moment uit. Sommige fabrikanten sluiten de deuren en leveren tot 6 april geen goederen. Wilt u weten wat de staat is van uw order? Bel gerust op 0572-391310.

Blijf gezond én pas goed op elkaar!
Maak een afspraak >

Update: 17 maart 2020 10:33 uur

Beste interieurliefhebbers,

Natuurlijk volgen ook wij het Coronavirus (COVID-19) nieuws op de voet. Middels door dit bericht willen we je graag laten weten dat we een aantal voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, met het oog op jouw gezondheid en die van iedereen in onze winkel. Daarnaast volgen we de actuele adviezen van het RIVM op.

Onze medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig. Mocht jezelf COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten hebben dan ontvangen we je graag op een ander moment in onze winkel.

Normaal gesproken ontvangen we je met een warme handdruk, maar dit beperken we nu tot een vriendelijke groet. En heb je gevonden naar dat waar je naar op zoek bent, dan vragen wij je uitsluitend met pin te betalen.

Deurklinken, pinautomaten en de diverse gemeenschappelijke ruimten in de winkels worden regelmatig en extra nauwkeurig schoongemaakt.

Als je dit voorjaar net lekker bezig bent met je interieur hopen we dat - gezien onze genomen maatregelen - je gewoon met een fijn en veilig gevoel bij ons binnenstapt.

Blijf je toch liever in huis, weet dan dat een deel van onze interieurcollecties ook online zijn te vinden.

Alle gemaakte bezorgafspraken gaan op dit moment gewoon door. Onze bezorgers zullen na ieder bezoek hun handen desinfecteren. Graag attenderen wij u er op dat u in elk geval 2 meter van de bezorgers blijft staan.

Mocht u zelf één van de RIVM genoemde verschijnselen hebben, bel ons dan alsjeblieft voor een nieuwe afspraak te plannen.

Samen met jou vertrouwen we erop dat deze uitzonderlijke situatie snel weer ten goede zal keren.

Blijf gezond en pas goed op elkaar!

Hartelijke groet,

Namens alle medewerkers van Seine Wonen Slapen
>
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden