Parade

Van natuurtinten tot vrolijke kleuren

Advies over Parade

Tapijt van Parade kopen in de regio Zwolle, Deventer en Ommen

Parade tapijt is er voor elk interieur en ieder doel. Van een kamerbreed tapijt, een warm vloerkleed op maat tot tapijt op de trap. Prettig voor de akoestiek in huis en comfortabel aan de voeten. Bij Parade mag je ook nog eens rekenen op veilig recyclebare producten! Met eigen ogen ervaren? Kom naar Seine Wonen in Heino.

Seine Wonen voor stijlvol Parade tapijt

Parade tapijt past in elk interieur. Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in een woonkamer. Of je nu zoekt naar een eenvoudig te onderhouden vloer of een extra zacht tapijt. Kom naar onze showroom in Heino en we adviseren je graag!

Parade vloerkleed op maat

Een Parade vloerkleed op maat helpt je een grote kamer af te kaderen. Wij adviseren je graag over de juiste maten en sfeervolle designs. Ga je liever voor een tapijt met een stijlvol afgewerkte rand? Of durf jij verschillende kleuren in een tapijt te combineren?

Tapijt van vloer tot trap

Een goede vloer is de basis van je woning. Kies uit de meest uiteenlopende tapijten voor iedere kamer en trap of stel een vloerkleed op maat samen. Comfortabel en ideaal als je de akoestiek in je woning wilt verbeteren. Wij helpen je graag de beste optie te vinden uit de oneindige mogelijkheden. Kom kijken bij ons in de showroom in Heino.

Seine Wonen is jouw Parade specialist

De Mooiste Woonwinkel van Salland

Seine Wonen is dé Parade specialist van Salland. Wij hebben een groot assortiment Parade tapijt, vloerkleden, tapijt voor trappen en meer! In onze showroom in Heino kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Parade in de regio Zwolle, Deventer en Ommen bij Seine Wonen

Kamerbreed tapijt
Vloerkleden op maat
Tapijt voor trappen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.