Luxaflex®

Luxaflex® Silhouette®, Duette® en Plissé Shades en Twist® Rolgordijnen

Advies over Luxaflex®

Luxaflex® in de regio Zwolle, Deventer en Ommen

Met de goede lichtfiltering van Luxaflex® Silhouette®, Duette® en Plissé Shades creëer je de mooiste woonsferen. Of wat dacht je van de Twist® Rolgordijnen? Je geeft met deze veelzijdige textiele een opvallend accent aan je interieur. Speel met licht en kleur. Uiteraard met comfortabele en kindveilige bedieningen. Ontzettend veel keuze met een eigen accent. Dat doe je bij Seine Wonen in Heino.

Jaloezieën – uitgebreide oplossingen

Kies met Luxaflex® jaloezieën voor kwaliteit en sfeer. Of je nou gaat voor een warme houten uitvoering of kiest voor industrieel met horizontale jaloezieën van aluminium. Geef grote en kleine raampartijen een elegante uitstraling met verticale jaloezieën. Wij adviseren je graag!

‘Ons advies, jouw keuze!’

Plissé, Duette® en Silhouette® Shades voor decoratief besparen

Wij helpen je graag om jouw interieur te beschermen tegen warmte en zonlicht. Denk hierbij aan Luxaflex® Plissé, Duette® en Silhouette® Shades. Bij het ontwerpen van de bedieningsmogelijkheden zijn comfort en veiligheid bepalend geweest. Er kan gekozen worden voor het unieke koordsysteem SmartCord®, voor vederlichte handmatige bediening met LiteRise® of voor volledig gemotoriseerde opties.

Luxaflex® Horren in Salland

Ventilatie speelt in huis een belangrijke rol. Hierbij is het belangrijk dat frisse lucht naar binnen kan en insecten buiten gehouden worden. Luxaflex® Horren worden van de beste materialen én voor jou op maat gemaakt. Voor – vrijwel – ieder raam of deur is er een passende oplossing. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en adviseren je graag!

Seine Wonen, jouw Luxaflex® specialist

De Mooiste Woonwinkel van Salland

In Salland is Seine Wonen dé Luxaflex® specialist. Wij hebben een uitgebreid assortiment Luxaflex® Plissé, Duette® en Silhouette® Shades en meer! In onze winkel in Heino kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Is de keuze gemaakt? Dan zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.