• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Eigen monteurs & stoffeerders

Even voorstellen...

Jacques Seine

Jacques zorgt dat alles bij Seine op rolletjes loopt, hij regelt de inkoop, reclame en de administratie. Maar is ook vaak in de winkel te vinden.

Lilian Seine

Hoort bijna bij de inventaris van Seine. Al meer dan 25 jaar het gezicht van Seine. Allround inzetbaar voor een nieuwe kast of bank, maar ook voor een compleet woonadvies. Samen met Jacques zorgt ze voor de inkoop en het beleid van Seine.

Wouter Bos

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Wouter heeft vaak verrassende ideeƫn waar u zelf niet aan had gedacht. Hij kan samen met u een PastMooi kast ontwerpen, of een compleet 3D advies voor u maken. Ook de styling van de winkel neemt Wouter voor zijn rekening.

Ingrid Kerkdijk

Ingrid kan u heel goed adviseren, ze heeft gevoel voor sfeer en stijl en kan zich goed verplaatsen in uw woonwensen. Ook zorgt Ingrid dat onze showroom er altijd pico bello bij ligt.

Elsbeth Koenjer

Elsbeth heeft haar sporen ruimschoots verdient bij Seine. Ze neemt altijd ruim de tijd om u te adviseren en te begeleiden om zo tot een optimaal resultaat te komen. Ook zorgt Elsbeth voor de documentatie en prijzen van alle meubels.

Danielle Beugel

Danielle is onze rots in de branding op kantoor. Ze coƶrdineert bestellingen, leverafspraken en service. En is uw eerste aanspreekpunt als u naar Seine belt.

Peter Reimert

Peter is een oude rot in het vak, hij is allround. Bezorgt meubels, meet uw raam en vloerbekleding met zorg op en verzorgt de service.

Stel hier uw vraag aan Seine Wonen

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden