• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Eigen monteurs & stoffeerders

Even voorstellen...

Jacques Seine

Jacques zorgt dat alles bij Seine op rolletjes loopt, hij regelt de inkoop, reclame en de administratie. Maar is ook vaak in de winkel te vinden.

Lilian Seine

Voor een mooi passend interieuradvies kunt u bij Lilian terecht, ze denkt graag met u mee als u door het grote aanbod niet meer goed weet welke keuze u kunt maken. Qua indeling kleur en stijl.

Wouter Bos

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Wouter heeft vaak verrassende ideeën waar u zelf niet aan had gedacht. Hij kan samen met u een PastMooi kast ontwerpen, of een compleet 3D advies voor u maken. Ook de styling van de winkel neemt Wouter voor zijn rekening.

Isa Seine

Ze is vaak het eerste aanspreekpunt in de winkel, en kan u helpen bij een passend interieuradvies met haar vaak verrassende ideeën. Verder is Isa verantwoordelijk voor al onze uitingen op social media en de website.

Ingrid Kerkdijk

Ingrid kan u heel goed adviseren, ze heeft gevoel voor sfeer en stijl en kan zich goed verplaatsen in uw woonwensen. Ook zorgt Ingrid dat onze showroom er altijd pico bello bij ligt.

Elsbeth Koenjer

Elsbeth heeft haar sporen ruimschoots verdient bij Seine. Ze neemt altijd ruim de tijd om u te adviseren en te begeleiden om zo tot een optimaal resultaat te komen. Ook zorgt Elsbeth voor de documentatie en prijzen van alle meubels.

Danielle Beugel

Danielle is onze rots in de branding op kantoor. Ze coördineert bestellingen, leverafspraken en service. En is uw eerste aanspreekpunt als u naar Seine belt.

Lynn ten Have

Naast haar opleiding als interieuradviseur helpt Lynn in de weekenden en vakanties, ze werkt onze interieurplannen uit met een mooi 2 of 3 D ontwerp. En natuurlijk kan ze u ook goed adviseren met wat nieuws voor uw huis.

Jody Kruiper

Naast haar opleiding als bedrijfseconomie, helpt Jody ons in de weekenden en de vakanties op kantoor.

Peter Reimert

Peter is een oude rot in het vak, hij is allround. Bezorgt meubels, meet uw raam en vloerbekleding met zorg op en verzorgt de service.

Jethro van der Panne

Meubelbezorger met als specialiteit linnenkasten en slaapkamers. Jethro zorgt met veel enthousiasme er voor dat alles bij u in huis op de juiste plek komt te staan.

Anton Holsappel

Meubelbezorger, Anton komt samen met Peter of Jethro bij u thuis om uw meubels te plaatsen.

Klaas Samson

Onze magazijn man is altijd vrolijk en enthousiast. Klaas zorgt ervoor dat in ons magazijn alles op de juiste locatie staat.

Max Leferink

Naast zijn opleiding bouwkunde is Max in de weekenden en vakanties druk met van alles en nog wat, hij zorgt dat de nieuwe collecties in de winkel komen en helpt met de bezorging.

Stan Holsappel

Ook Stan is in de weekenden bij Seine te vinden, hij helpt Jethro op Zaterdag met de bezorging en ook voor het veranderen van de showroom draait hij zijn hand niet om.

Stel hier uw vraag aan Seine Wonen

Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden