• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Eigen monteurs & stoffeerders

Laminaat

Laminaat is en blijft een favoriet voor iedere woning. Vooral bij vloeren waarop intensief wordt geleefd. Het laminaat is van oerdegelijke kwaliteit. Laminaat is daarom dus perfect waar een gezin in woont. Laminaat is zeer slijtvast en decoratief. Het assortiment biedt een bijzonder ruime keuze aan kleuren, dessins en structuren. De vloerplaten zijn zo ontworpen om ze met een simpele klik aan elkaar te bevestigen.

Premium Vinyl

Premium Vinyl is comfortabel, veerkrachtig en vochtbestendig. Dit maakt Premium Vinyl geschikt voor allerlei ruimtes in jouw huis. Het Atelier van Seine Wonen biedt een breed assortiment in kleuren en structuren. Vinyl biedt een veilige en stijlvolle vloer in één. De bovenlaag is UV verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk. Bovendien is Premium Vinyl vervaardigd volgens de Phtalate-vrije technologie. Dat maakt deze vloer uiterst veilig voor mens en milieu, ook op lange termijn.

Linoleum

Het linoleum van Tarkett (Verkrijgbaar bij het Atelier Seine Wonen) bestaat uit 98% uit natuurlijke grondstoffen. Het uitgebreide kleurenpalet maakt dat linoleum past bij heel veel interieurstijlen. Na het installeren van de vloer zijn er niet of nauwelijks naden zichtbaar. De marmering loopt overal door. Deze vloersoort voldoet aan de hoogte eisen op het gebied van uitstraling, functionaliteit, kosten en duurzaamheid. Het reinigen en periodieke onderhoud van linoleum is heel eenvoudig. Niet voor niets wordt het veel gebuikt in grote ruimten en moderne interieurs.

Tapijt

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Heerlijk als je met blote vloeten door het huis loopt. Tapijt geeft een interieur een luxueuze uitstraling. Het kan vrijwel overal worden gelegd. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. De meeste vlekken kunnen eenvoudig verwijderd worden met schoon, lauw water. De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn vrijwel eindeloos. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend.

PVC stroken & tegels

PVC stroken & tegels zijn uiterst slijtvast, krasbestendig en bieden geweldige anti-slip eigenschappen. Het materiaal is soepel en stevig in één. Hierdoor zijn PVC stroken & tegels bijzonder geschikt voor uw woonkamer, maar ook voor vochtige ruimtes. Bijvoorbeeld uw keuken, hal of gang. Maar ook ideaal voor ruimtes waar de temperatuur nog wel eens flink kan schommelen. Wij bieden een breed assortiment stroken en tegels, qua kleur, design en structuur. De bovenlaag is UV-verhard. Hierdoor is de toplaag supersterk.

Hout

Een mooie ondergrond van echt hout, die ook nog eens mooi blijft. Dat bieden de houten vloeren van het Atelier. Iedere plank is zorgvuldig opgebouwd uit drie afzonderlijke lagen. Dit voorkomt dat het hout gaat werken. Daardoor zijn er geen zorgen voor uitzetten of krimpen. De bovenkant van het materiaal is voorzien van hardwax of een 5-laags matte lak. Beide afwerkingen zijn UV Verhard. De vloer komt kant en klaar uit de fabrieken en kan na installatie direct in gebruik worden genomen. Het atelier biedt een ruimte keuze aan designs. Ook is er keuze uit brede of juist extra lange houten planken.

Nieuwsgierig geworden?
Plan direct een afspraak met
Seine Wonen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in
onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om u goed te adviseren.
Maak een afspraak >
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden