• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Eigen monteurs & stoffeerders

Kalkverf

Met de 100% minerale, ecologische kalkverf van Mia Colore creëert u een warme en unieke sfeer. Tot op de dag van vandaag blijft deze unieke verf jong en oud al eeuwen boeien. Deze prachtige, milieuvriendelijke kalkverf, die door Mia Colore op traditionele wijze wordt bereid, is te herkennen aan de unieke kleurschakeringen, genuanceerde en poederige uitstraling. De authentieke sfeer die de verf brengt aan uw muren wordt daarbij met de tijd mooier en mooier.

Krijtverf

De milieuvriendelijke, minerale krijtverf van Mia Colore geeft met haar matte en fluweelachtige uiterlijk een unieke uitstraling aan uw woning. De toevoeging van natuurlijke pigmenten zorgt voor een diepe, intense kleur. Onze krijtverf, geproduceerd volgens eeuwenoude traditie, is reuk arm, gemakkelijk te verwerken, afwasbaar en bovendien goed dekkend.

Waterbasis

De Navigabile Vernice, is een fraaie lak op waterbasis die een matte, zeer minimale zijdeglans vertoont, geschikt voor gebruik zowel buiten als binnen en prima aansluit op de sfeer van de Mia Colore krijt – en kalkverf producten.

Oliebasis

De Vernice a base di olio, is een lak op oliebasis en leverbaar in 2 glansgraden. Een mooie zachte zijdeglans 30% glans en volle hoogglans, 95% glans.

Vloerverf

Door de uitstekende hechting en de slijtvastheid is onze Piano di Vernice vloerverf ideaal voor het schilderen van zowel hout en plastic als beton. Gietvloeren, houten vloeren en trappen kunnen met deze vloerverf een prachtige natuurlijke kleur gegeven worden. Door de authentieke uitstraling van de vloerverf is deze goed te combineren met onze verschillende soorten muurverf.

Kleuren

Kalkverf, krijtverf, lak en vloerverf is in vele kleuren te leveren.Van Royal White tot Old Rose.
Abruzzo
Herbal Green
Verde
Green Landscape
Roman Legend
Greystone
Ancient Stone
Deep Night
Grey Column
Vatican Ground
Walled Enclave
Pure Black
Etna Ashes
Sicilian Dust
Soft Leather
Italian Coffee
Dan Brown
Warm Beige
Rosy Brown
Mauve Leather
Colosseum Beige
Cappuccino
Daylight
Morning Mist
Mocca
Tiramisu
Rose Forte
Tuscany Fields
Mocca
Morning Mist
Soft Leather
Stunning Grey
Sunglow
Ancient Stone
Aubergine flower
Barolo Vintage
Caffe Latte
Cappucino
Cardinal Red
Chestnut
Royal White
Sandy Hill
Sicilian Dust
Sunset
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden