• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Eigen monteurs & stoffeerders

In-between

Als je de term letterlijk vertaald, heb je daar het antwoord al: een in-between is als het ware een transparant tussengordijn, welke over houten lamellen kunt hangen ter decoratie, maar ook heel goed praktisch combineert met dikkere overgordijnen. Door zijn zichtdichtheid is een in-between een kwalitatief hoogstaande raambekleding, welke overdag gesloten kan worden voor de benodigde privacy, terwijl je nog wel licht naar binnen laat stralen. Een in-between is dus een hele lichte en luchtige raamdecoratie die de perfecte basis vormt voor een dubbellaagse raambekleding.

Vitrage

Wel willen genieten van het lichtdoorlatende effect, maar ook houden van een stukje privacy? Dan is vitrage ideaal. Transparante gordijnen filteren het daglicht tot een zacht schijnsel en geven je kamer een sfeervolle aankleding. Een vitrage kan een raamopening geheel bedekken, of slechts een deel ervan.

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht.
Het materiaal bestaat uit textiel dat bewerkt is met een speciale coating. Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn.

Duo Rolgordijnen

Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen.

Door het Duo rolgordijn op en neer te laten, en de banen over elkaar te schuiven, bepaalt u zelf de gewenste transparantiegraad: geheel gesloten, half open of open. Dit kan op elke hoogte van het raam.

3D Rolgordijnen

De elegantie van voile stoffen, gecombineerd met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie.
Door een unieke constructie zweven de lamellen tussen 2 voiles, waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten houdt. Het doek rolt op in een elegant afgeronde cassette.
U kan het doek op- en neer te laten en de lamellen te kantelen in de gewenste positie. Dit kan zowel manueel met een koordbediening of gemotoriseerd.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstof. Door de horizontale baleinen vouwt het gordijn op tot een pakket.
Het doek wordt bevestigd met velcro op een aluminium draagprofiel. De stof dekt het profiel volledig af.
Het op- en neerlaten gebeurt met een kettingbediening op de zijkan

Houten Jaloezieën

Een houten horizontale jaloezie bestaat uit houten horizontale lamellen.
Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën bestaan uit verticale stroken van textiel, aluminium of kunststof. Aan de hand van een bedieningsketting en koord kunnen deze lamellen open- en dichtgeschoven worden, alsook georienteerd worden om de hoeveelheid licht te regelen dat doorgelaten wordt. De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 50mm, 63mm, 89mm of 127mm.

Horizontale jaloezieën

Een horizontale jaloezie bestaat uit dunne horizontale lamellen.
Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering en als decoratieve raambekleding.
Shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door hun stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten.

Duette

Een Duette® bestaat uit een doek in honingraatstructuur dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken.
De honingraatstructuur zorgt voor een isolerende luchtlaag.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit een meersporige rail waaraan meerdere stoffen panelen aan opgehangen worden. De panelen kunnen zijdelings achter elkaar geschoven worden met een trekstang of via een koordbediening. Paneelgordijnen worden toegepast bij grotere raampartijen zoals schuifpuien, maar ze zijn ook ideaal als ruimteverdeler.

Plisségordijnen

Een plisségordijn bestaat uit een gevouwen stof dat zich in plooien als een harmonica opvouwt wanneer het wordt opgetrokken.
Plissé is kenmerkend omwille van de uiterst geringe pakkethoogte wanneer het gordijn opgetrokken is.

Facette shades

Facette shades zijn ontworpen om zowel bij kleine, middelgrote als grote ramen optimaal tot hun recht te komen. Bezoek onze showroom voor deskundig advies over de juiste keuze van uw huis.

Twist Shades

Met twist shades kunt u eenvoudig twee stoffen langs elkaar schuiven in een open, halfopen of volledig gesloten positie. Zo creëert je de perfecte look voor je raam, stemming en sfeer en kunt je variëren met lichtinval en privacy.

Roman shades

Maak een echt stijlstatement met de onderscheidende Roman shades stijlen in een weelderig kleurpalet en met prachtige stoffen. Met een uitgebreide collectie, exclusieve stoffen en acht verschillende modellen stelt u de Roman shades samen volgens uw wensen.

Horren

Rolhor: Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

Inzetrolhor: Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Inzethor: Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

Nieuwsgierig geworden?
Plan direct een afspraak met
Seine Wonen Heino

Ontdek alle mogelijkheden van onze collectie raambekleding, onze service en garanties in
onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om u goed te adviseren.
Maak een afspraak >
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden