• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Eigen monteurs & stoffeerders

Matrassen van M line

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap.

Toplaag

De hoogwaardige varianten opencellig visco-elastisch schuim (soft en firm) zorgen voor een voortreffelijke drukverdeling.
Zoomtoplaag

Support laag

Door de bijzondere Clima Support ventilatielaag onder de visco-elastische toplaag van de matrassen geniet u van een optimale ventilatie en een goede warmteafvoer.

Body Adapt

Door de Body Adapt profilering is een betere zonering gecreëerd waardoor het lichaam altijd goed wordt ondersteund.

Edith Bosch / Oud -wereldkampioene judo

“Goed slapen begint met de juiste techniek. En voor mij is het zelfs nog meer dan dat! Het is zó belangrijk om goed aan de dag te beginnen, om datgene wat je nastreeft te realiseren. Maar.. design en uitstraling vind ik stiekem net zo belangrijk. Mijn bed moet dus eigenlijk mooi zijn van binnen én van buiten”,

Nieuwsgierig geworden?
Wij raden u van harte aan bij Seine Wonen te komen proefliggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van te voren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!
Maak een afspraak >
Blijf op de hoogte van de nieuwste woontrends. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden